fbpx


Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Gratis introductieles Lu Jong

september 24 @ 18:30 - 19:50 CEST

Free

Tijdens de gratis introductieles maak je kennis met Lu Jong en de verschillende Lu Jong abonnementen te Soulpath. 


Lu Jong is een oeroud Tibetaans systeem van bewegingen en ademhalingen ter bevordering van gezondheid en geluk. De Lu Jong die hier aangeleerd wordt is afkomstig van de overdrachtslijn van Tulku Lobsang. Het zijn eenvoudige bewegingen die door iedereen uitgevoerd kunnen worden, en waarvan het effect al heel snel voelbaar is. Mensen vertellen dat hun leven erdoor verandert. De effecten kunnen voelbaar zijn op velerlei vlakken, zoals de kwaliteit van de slaap, emoties en stemming, concentratie en geheugen, fysieke problemen, mindfulness en bewust leven.


De Lu Jong die aangeleerd wordt, is afkomstig van de overdrachtslijn van Tulku Lobsang. Hij is een Tibetaanse lama en arts, afkomstig uit Amdo in Oost-Tibet. Op zijn 17-de vestigde hij zich in India, waar hij al snel ondervond dat Westerlingen heel veel interesse hebben voor het Tibetaanse erfgoed. In een eerste fase stichtte hij Nangten Menlang, een boeddhistisch medisch centrum, in Manali in Noord-India. Om zijn leringen makkelijker toegankelijk te maken, reist hij de wereld rond om workshops en opleidingen te geven.


Draag sportieve kledij of neem ze mee.
Neem een flesje water mee en vergeet vooral jezelf niet.


Voor de gratis intake bel me even op het nr 0(032)485910046


Hartelijke groeten,
Ruben Dewulf
***We krijgen meer dan 100 aanvragen.
Als je inschrijft en niet komt opdagen zonder verwittiging van minsten 24 uur op voorhand dan rekenen we 10€ aan. Op deze manier wijzen we je op je engagement voor dit GRATIS evenement. Het bedrag dient gestort te worden op rekening nummer van Soulpath vzw Bankrekeningnr.: BE19 9731 8778 9812 ARSPBE22
Dit bedrag dien je wettelijk te betalen. Mede uit respect voor de andere mensen. Dit omdat onze plaatsen beperkt zijn tot 14 deelnemers en we iedereen de kans willen geven om te komen.


Hartelijke groeten,
Ruben

Gegevens

Datum:
september 24
Tijd:
18:30 - 19:50
Kosten:
Free
Website:
https://www.eventbrite.be/e/gratis-introductieles-lu-jong-tickets-69549425203

Locatie

Soulpath
24 Bemortel
Sint-Katelijne-Waver, Vlaanderen 2860 Belgium