fbpx

Wie


Ruben Dewulf

Ruben Dewulf (1981) is gecertificeerd Lu Jong 1 & 2 leraar en opgeleid als herborist, creatief therapeut, soundhealer, Esoterisch healer & psycholoog. Hij volgde daartoe zowel in binnen- als buitenland vele cursussen en opleidingen; bij Iris Pattyn, Tulku Lobsang Rinpoche en Jan Gyselinck… Hij heeft meer dan 22 jaar ervaring in het werken met mensen.

Sinds 2018 studeert Ruben bij de Heart Brain Business Academy; opgericht door Briony Vandenbusche en Wim Belt. Daar leerde hij ook business coach Dr. Roy Martina en Public Speaking Architect Winston Scholsberg kennen.

Dankzij Winston Scholsberg heeft Ruben meer vertrouwen gekregen om zijn eigen authentieke verhaal naar buiten te brengen. Bij Roy Martina heeft Ruben dankzij de Quantumtheorie geleerd om de verantwoordelijkheid te nemen voor zijn eigen blokkades en die om te zetten naar ongelimiteerd denken en handelen.

Door zijn fijngevoeligheid en er een gewoonte van te maken onbewust de lasten van anderen op zich te nemen, vluchtte Ruben vroeger in diverse mechanismen buiten zichzelf. Dit om niet te hoeven voelen. Dat leidde in 2006 tot een dieptepunt. De ontmoeting met Iktomi Cha, een Indiaans medicijnman, datzelfde jaar, zorgde voor een ommekeer en was de start van zijn spirituele pad waar de weg geplaveid werd tot wie hij nu is: een groeiend leraar met wijsheid en humor.

In 2011 richtte Ruben het spiritueel centrum Soulpath op te Gent, hedentendage is dit het centrum voor Duurzaam Verbinden. Een plaats waar je kan komen om te herbronnen op jezelf alleen in stilte en/of met Coaching te Sint-Katelijne-Waver. Soulpath wenst de gezondheid en de bewustzijnsgroei van mensen te bevorderen door lichaam en geest meer in balans te brengen en dit in harmonie en verbinding met de natuur.
Ruben geeft zowel in binnen- als buitenland workshops, opleidingen, meditaties, ceremonies en healings. Ook begeleidt hij Spirituele Reizen.
Ruben houdt ervan om mensen op hun innerlijke pad te helpen de weg naar hun hart te vinden en hun ziel naar buiten te brengen. Ruben helpt hen bij het versterken van hun wilskracht en bij het realiseren van hun dromen.

Je kan ook bij hem terecht als je een (verslavings)vrijer leven wilt leiden.
tel: 0(032)485910046

Eva Heuts

Eva Heuts is gepassioneerd door ecologisch leven, wonen en bouwen. Ze heeft als architect-stedenbouwkundige ruime ervaring met bio-ecologisch bouwen en wonen en sociaal-ecologische stedenbouw. Ze werkte in het verleden bij het Vlaams Instituut voor Bio-Ecologisch bouwen en wonen en Stramien en schreef o.a. het boek ‘Duurzame stedenbouw in woord en beeld’. In haar vrije tijd speelt ze toneel en is ze graag creatief bezig.

Eva volgde samen met Ruben een Quantum retreat bij Dr. Roy & Joy Martina. Als Quantum Coach heeft ze heel wat tools in handen om jou te helpen bij jouw groei en de realisatie van jouw dromen.

Algemeen ondersteunend partner Soulpath:
eva@soulpath.be